e-shop

  

προτάσεις
Πατε ελιας με αρωμα μαυρης τρουφας
Πατε ελιας με αρωμα μαυρης τρουφας


ΤΙΜΗ:  10.40€  

ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ  | 0.00€ 

ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ

» ΤΡΟΥΦΑ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ » ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ » ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ » ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ


Πολύ εύκολη


Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά


Υλικά για 4 άτομα:
-50 γρ. φρέσκια μαύρη τρούφα (ή ολόκληρη μαύρη τρούφα τυποποιημένη ή σε κομμάτια)
-8 αυγά
-20 γρ. βούτυρο με άσπρη τρούφα
-100 γρ. μύδια
-100 γρ γαρίδες
-Αλάτι με λευκή τρούφα (Tuber magnatum pico)
-Πιπέρι


Προετοιμασία:
Βουτυρώνουμε 4 πήλινα σκέυη. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες τρούφες, αλάτι με λευκή τρούφα και πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μίγμα στα πήλινα σκεύη προσέχοντας να διανείμουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια από τη μαύρη τρούφα. Προσθέτουμε σε κάθε μπολ λίγα μύδια και γαρίδες. Τοποθετούμε τα πήλινα σκεύη στο φούρνο και τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσει το μίγμα (περίπου 15 λεπτά).



ΥΛΙΚΑ  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΗ  ΣΥΝΤΑΓΗ

                                                                                  
                                    



Κάντε κλικ για μεγέθυνση
ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ
ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ

newsletter

Συμπληρώστε το email σας.



Copyright © 2012 - dryastruffle.com -- Κατασκευη eshop by infocus