e-shop

  

προτάσεις
Ρύζι με 0,5% αποξηραμένη μαύρη τρούφα (Tuber aestivum)
Ρύζι με 0,5% αποξηραμένη μαύρη τρούφα (Tuber aestivum)


ΤΙΜΗ:  9.80€  

ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ  | 0.00€ 

ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ KAI ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

» ΤΡΟΥΦΑ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ » ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ » ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΡΙΖΟΤΟ ΚΑΙ ΚΡΕΠΕΣ » ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ KAI ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ



Υλικά:
-Φύλλα γουόν τον
-Φουά Γκρα με μαύρη τρούφα 90γρ.
-Ελαιόλαδο με μαύρη τρούφα
-1 Αυγό
-100 γρ. διάφορα μανιτάρια (πορτσίνι, ζιρόλ, τρομπέτες, πορτομπέλο)
-1 Εσαλότ
-Εστραγκόν
-40 γρ. γαλέτα με μείγμα μυρωδικών
-30 γρ. Παρμεζάνα
-ΜαΪντανός
-Ζωμός λαχανικών
-Αλάτι με μαύρη τρούφα
-Πιπέρι
100 γρ. φράουλες
-30 γρ. βούτυρο
-Μείγμα μπαχαρικών (7 spices)
-Κονιάκ


Εκτέλεση:
Κόβουμε με ΚΟΥΠ-ΑΤ στρόγγυλο τα φύλλα του Γουόν-τον. Κόβουμε το Φουά Γκρα τρούφας σε μικρά κομμάτια. Περνάμε τα φύλλα με αυγό. Βάζουμε στη μέση το Φουά γκρα και κλείνουεμ εμ το άλλο φύλλο. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε σε βούτυρο τα μανιτάρια με το εστραγκόν. Σβήνουμε με κονιάκ. Προσθέτουμε το αλάτι με τη μαύρη τρούφα, πιπέρι και φρέσκο μαϊντανό.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα φράουλας. Κάνουμε ένα ελαφρύ σιρόπι. προσθέτουμε τις φράουλες, το μείγμα μπαχαρικών και ξύδι φράουλας. Δένουμε με λίγο βούτυρο και το περνάμε στο μπλέντερ.

ΒΡάζουμε τα ραβιόλια σε νερό με αλάτι. Τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο. Πουδράρουμε με το μείγμα γαλέτας και φρέσκια παρμεζάνα και τα βάζουμε για λ'ιγο στο φούρνο. Τα βάζουμε πάνω στα μανιτάρια που έχουμε σωτάρει, γύρω-γύρω τη σάλτσα φράουλας και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο με άρωμα τρούφας.


ΥΛΙΚΑ  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΗ  ΣΥΝΤΑΓΗ


                                                                                   
           




Κάντε κλικ για μεγέθυνση
ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ

newsletter

Συμπληρώστε το email σας.



Copyright © 2012 - dryastruffle.com -- Κατασκευη eshop by infocus